Computer weetjes  
Home
weetjes
pc  games
contact
lame

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Call of duty 4:"Modern Warfair"

Call of duty 4 is de beste shooter (FPS firts person shooter)van dit moment,je kunt kiezen tussen multi en single player.

single player mode:

De Russische ultranationalistische Zakheav wordt gesteund door een belangrijke groep van Russische zakenlieden, mensen uit de maffia en het leger waardoor hij in staat is om een burgeroorlog in eigen land te beginnen. Echter weet Zakheav dat andere machten uit de wereld uiteindelijk betrokken zullen raken bij dit conflict.

Daarom verzint hij een plan om de grootste bedreiging – de VS – te omzeilen. "Iedereen weet dat Amerika een uitloper is in het conflict rondom het Midden Oosten," verklaart Collier. Daarom gebruik Zakheav zijn vriend Al-Asad die in het Midden Oosten een (gefinancierde) staatsgreep uitvoert. Het is een val waardoor de Amerikanen klem worden gezet en Zakheav blij is.

Ondertussen hebben de Britten, in vorm van speciale SAS troepen, Zakheav al voor een lange tijd - sinds hij wapenhandelaar was – strak in de gaten gehouden. Ze zijn in het geheim bezig om hem in Rusland te vinden. Daarnaast proberen ze door, al samenwerkend met enkele Russen, meer informatie te verzamelen om de VS te van overtuigen dat de oorlog in het Midden Oosten slechts een afleiding is.

De Amerikanen sturen een eliteafdeling van de Marine – genaamd Force Recon – om Al-Assad op te sporen. Dat zal uiteindelijk leiden tot twee verhaallijnen die in Rusland tot elkaar komen. Jouw missie: het opsporen van Zakheav, Al-Assad en hun twee dichte vennoten (die gezamenlijk de ‘The Four Horsemen’ vormen) en ze te stoppen voordat de wereld in een catastrofaal en vernietigend conflict is verbonden.
 

Multi player mode:

Is gewoon in een game ronden twee partijen (deathmatch)of iedereen voor zich (free for all) elkaar uitmoorden je heb ook nog cature en hold the flag maar die game soorten kommen niet vaak voor

 

 

 
Welkom op "Computerweetjes"